Любов непреодолена
в миналото поделена,
но сега изпепелена!
Ти си с нова,
аз съм с нов!
Не съм щастлива,
вижда се отдалеко,
но го отричам безнадеждно!
През деня съм с него,
а вечер мисля за теб!
За теб и мен,
за миговете споделени,
за чувствата поделени,
но вече изпепелени!
© Снежана Йорданова Todos los derechos reservados