Apr 13, 2013, 8:13 PM  

Любов непреодоляна 

  Poetry » Love
583 0 0

Любов непреодолена

в миналото поделена,

но сега изпепелена!

Ти си с нова,

аз съм с нов!

Не съм щастлива,

вижда се отдалеко,

но го отричам безнадеждно!

През деня съм с него,

а вечер мисля за теб!

За теб и мен,

за миговете споделени,
за чувствата поделени,

но вече изпепелени!

© Снежана Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??