3 dic 2006, 22:24

Любов от пръв поглед 

  Poesía
2474 1 5
Помниш ли когато ме видя,
помниш ли как света под краката ти се завъртя?
Помниш толкова неща
но забравяш ги на мига когато аз пред теб се появя.
И спираш да мислиш
и усещаш ,че съм близо до теб ,че с тебе ще горя.
Такава съм сега
такава ме приеми и с мен гори и ти.

Влюбена ... обичаща ... вричаща.

На теб се отдадох
както и ти на мен се отдаде.
Обичам ги тези неща
обичам и думите в теб които мълчат.
Харесвам и погледа светъл
даващ ми сила през трудния ден.
Обичам дори да мълчиш
защото усещам че отвътре и ти гориш.

Гориш за емоция нежна
усещаш я ,искаш я ... аз я предлагам.
На теб се отдавам
и това чуство ти подарявам.

Обичам те !!!

Любов от първи поглед
любов от пръв стон -
това ли беше ... това все още е!
Ти си смен и аз със тебе!

© Вяра Ангарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??