15 sept 2010, 9:36  

Любов отвъд 

  Poesía » De amor
884 1 1

ЛЮБОВ  ОТВЪД

 

 

Защо изпълни ме с печал,

да тлея до одъра ти бял

и черни сълзи по теб да роня,

когато знаешрицар съм, без броня.

 

Стаена мъката си скрих

и денят застина вечно тих.

След години чак тайната открих –

любовта ти не забравих и сега ти пиша стих.

 

Днес земята ще приеме мойто цвете,

то за теб ще вехне и ще стене,

а когато срещна те отвъд,

ще те целуна като за последен път!

 

 

15.IX.2010
Камен Тодоров ©

 

© Камен Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??