26 jul 2016, 20:23

Любов по новолуние 

  Poesía » De amor
1061 3 17

 

Дойде внезапно – чувствена, без име,

но сам сега на тебе я наричам –

любов, която иска: "Прегърни ме,

защото теб единствено обичам!"

 

Прегръщам те в съня си... Бяла нежност,

ти с тънките си пръсти ме докосваш,

превръщайки ме в ласкава безбрежност

чрез чувствата, с които омагьосваш!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??