Jul 26, 2016, 8:23 PM

Любов по новолуние 

  Poetry » Love
1029 3 17

 

Дойде внезапно – чувствена, без име,

но сам сега на тебе я наричам –

любов, която иска: "Прегърни ме,

защото теб единствено обичам!"

 

Прегръщам те в съня си... Бяла нежност,

ти с тънките си пръсти ме докосваш,

превръщайки ме в ласкава безбрежност

чрез чувствата, с които омагьосваш!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??