7 ago 2007, 14:27

Любов с вятъра 

  Poesía
578 0 0
Щастлива лудост е мечтата,
да се слея с вятъра в горещината.
Любовен транс, сплетени тела,
взира се във нас смееща тъга.

Сълзите й събираме във чаша,
забъркваме от чувствата коктейл.
Страхът го няма на нашата маса,
пратихме го на хотел.

Посрещаме душата на нощта,
отговори не търсим сега.
Аз и той - отдадени на жаждата...
Потта се изля във вечността.



                                                          М. 31-07-07

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??