Любов, светлина... Болка
Любов, обич... Светлина.
Свод в пера...
"Първопричастница"
в дантели и брокат.
И дух, пламтящ в висините.
Молитвен чист олтар...
Любов, обич... светлина.
Трвожни сънища.
Страст неутолена...
В душата крипти празни.
Екот от въздишки...
Чувства, гвоздеи пламтящи.
Душа стоцветна,
изглозгана от сол...
Чувства... Гвоздеи пламтящи.
Душа разпъната на кръст.
Болка... Безсъние... Полусън.
Любов... И болка...
© Дани Todos los derechos reservados