29 may 2019, 7:13

Любов в празнината 

  Poesía » De amor
483 0 0

Вече нищо не остана от думите,
Които в празни обещания превърна,
И целувките ти, избледнели заедно със теб.
Два различни свята.
Така далечни сме си с теб,
Любовта ни тъй несподелена в празнината си стои.
Раздаваме я ний на чужди хора, защото трудно е да се обичаме, нали?
 

© Никол Карагогова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??