29 мая 2019 г., 07:13

Любов в празнината 

  Поэзия » Любовная
401 0 0

Вече нищо не остана от думите,
Които в празни обещания превърна,
И целувките ти, избледнели заедно със теб.
Два различни свята.
Така далечни сме си с теб,
Любовта ни тъй несподелена в празнината си стои.
Раздаваме я ний на чужди хора, защото трудно е да се обичаме, нали?
 

© Никол Карагогова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??