22 abr 2018, 23:22

Любов всеотдайна 

  Poesía
297 0 1

Сърцето ми пее песен за тебе само.
Пред моя поглед си единствено ти.
Сгушена до твоето мъжко рамо
ти споделям красивите си мечти.

 

Прекрасни картини чертая за нас,
в които живея за теб всеки ден.
Примирам от щастие в захлас,
че ще бъдеш винаги до мен.

 

Когато и ти ме погледнеш нежно,
ти разкривам всяка своя тайна.
Вярвам в бъдещето ни безметежно,
вярвам в нашата любов всеотдайна.

© Николина Барбутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Какво по-хубаво от едно стихотворение за любовта погледнато от положителен аспект - усетено, почувствано и излято чрез думите на сърцето! Поздравления, много е хубаво!
Propuestas
: ??:??