1 may 2009, 21:48

Любов за теб, вълшебниче любимо! 

  Poesía » De amor
2866 0 5

Обичам те, вълшебниче!
Обичам те с любов,
любов неповторима,
изказана в любов!
Любов несътворима,
родена от любов!
Единствена и нежна,
прегърната, желана,
за теб, вълшебниче любимо,
е моята любов, мечтана!
Обичам те, вълшебниче,
вълшебниче прекрасно!
Спи сънищата свои
в прегръдките ми нежни,
с целувките ми сладострастни...
изпълнени с любов,
любов, вълшебна и омайна,
любов, за теб, вълшебниче любимо,
ЛЮБОВ... ЗАВИНАГИ и всеотдайна! :)

 

 

Посветено на моето приказно вълшебниче V... :)

30.04.2009 г.

© Любов Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чудесно е! Обичайте се все така силно и красиво!
  • Много нежно и мило Поздрави
  • Много ми харесва. Браво!
  • Благодаря за коментарчето
  • Красива любов и много истинско! Успех и бъдете винаги щастливи
    Всички стихове са прекрасни и ... чак завиждам на човека на който са посветени!
Propuestas
: ??:??