7 oct 2008, 16:30

Любовен дъх 

  Poesía » De amor
647 0 4
 

Любовен дъх

 

С нежният дъх на пролетта

дойде твоето ухание.

Любовта ти се отвори

като пъпка на кокиче.

Влюбвам се отново

в теб, момиче!

Топлината ме обгръща

и пак е радост

в мойта къща.

Пак е пълен

с трепет моя ден,

макар от чувствата си

да съм притеснен.

Как любовта си да призная,

самият аз не зная,

но верен роб оставам

на любовната омая!

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??