Любовен шепот
Вълшебен миг - морето шепти.
Любовта към брега признава.
Танцуват лунните лъчи.
Любовна песен му дарява.
Слушаме с теб песента.
На мечти крилати летим.
Омаяни от таз красота.
Сгушени до изгрева мълчим.
Тръгваме - пътят е един!
Любовта с него ще делим.
Песента, която то изпя -
най- нежна бе за любовта.
© Пепа Йорданова Todos los derechos reservados