16 сент. 2012 г., 20:52

Любовен шепот 

  Поэзия » Любовная
610 0 0

Любовен шепот

 

Вълшебен миг - морето шепти.

Любовта към брега признава.

Танцуват лунните лъчи.

Любовна песен му дарява.

 

Слушаме с теб песента.

На мечти крилати летим.

Омаяни от таз красота.

Сгушени до изгрева мълчим.

 

Тръгваме - пътят е един!

Любовта с него ще делим.

Песента, която то изпя -

най- нежна бе за любовта.

© Пепа Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??