3 nov 2010, 13:21

Любовен танц 

  Poesía » De amor
708 0 7

Ръката ми със твоята флиртува.

Любовен знак разнежена танцува.

Целуват пръстите ми пръстите ти мили

и в тях се гушват, топлина открили.

 

Ръката ти със моята флиртува.

Любовен знак в дланта ми нарисува.

Пръстите ти пръстите ми галят,

сладък пламък във кръвта ми палят.

 

Но флирт ли е това? О, мили Боже,

ръката ми без твоята не може!

Дари ме тя със цялата вселена,

с любов божествена, за мене отредена.

 

За кой ли път душите ни се вричат

до сетния си дъх все тъй да се обичат!!

© Генка Богданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??