7 oct 2008, 21:10

{Любови} 

  Poesía
506 0 1

Една любов се лута недолюбена.
крие се във тъмните одежди...
За Нея има място в мъртвата поезия,
където са изгубени чувства във надежди...

 

 

Октомврийските нощи разстрелват,
кънти зовът за промяна...
Нечий криле са прекършени,
в други гние душевната рана...

 

 

В пространството кипяща хаотичност,
бездушевни любови препускат...
Търсят се, сблъскват се, сливат се...
Влюбват се и пак се напускат!

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубав стих! Лута се любовта, когато е неразбрана. Тежко се преживява. Поздрав!
Propuestas
: ??:??