18 feb 2023, 19:32

Любовна буря 

  Poesía » De amor
469 0 0

Лятна силна буря от чувства към теб.

Светкавици мощни в очите, а те като слънчоглед.

Ветрове ураганни душата побъркват навред.

Щом мисълта е вероломно само за теб!

© Любомир Цветанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??