18.02.2023 г., 19:32 ч.

Любовна буря 

  Поезия » Любовна
467 0 0

Лятна силна буря от чувства към теб.

Светкавици мощни в очите, а те като слънчоглед.

Ветрове ураганни душата побъркват навред.

Щом мисълта е вероломно само за теб!

© Любомир Цветанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??