21 abr 2013, 11:59

Любовна бъркотия 

  Poesía » Otra
749 0 17


Любовна бъркотия

 

светът на думите

си мисли

че ме притежава

потропва с крак

крещи ми

нещо истерично

навярно

си представя

че

така ме доближава

ревнува ме

откакто с него се

познавам

навира ми в очите

всичките си многоточия

той

винаги

за нещо съжалява

умилквайки се

не престава

да ми обещава

това

което сам не осъзнава

светът на думите

навярно

ме обича

дотолкова е свикнал

с въпросителните си

заплахи

в които сам си вярва

че е удивителен

да бе изтананикал

нещичко за любовта си

простила бих

на инатливата му мисъл

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??