1 may 2010, 18:28

Любовна диктатура 

  Poesía » Otra
579 0 1

Изпитвай култ към мойта личност!

Склони глава във тез крака!

Към всички други – безразличност.

Ти жертва си на любовта…

 

Мисли за мене, без да спираш!

Ходи, където ходя аз!

Не можеш ти да протестираш,

стоиш под строгата ми власт!

 

И бди над мене, аз съм тази,

в чиито длани се крепиш,

че никой друг така не пази.

Против водача си… Гориш!!!

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??