2 dic 2007, 17:11

Любовна изповед 

  Poesía » De amor
3548 0 7
Желая те! Не чуваш ли?
От теб нуждая се!
Липсваш ми! Разбра ли ме?
До мен да си, мечтая си!
Искам те! Нощта самотна е!
Разбираш ли?
Сънувам те! Усещаш ли?
Как докосвам те, мечтаеш ли?
Обичам те! За теб умирам всеки ден,
а всеки ден умира с мисълта за теб!
Мразя я! "Кого?" - ще кажеш ти.
"Мразя я!" - ще ти отвърна аз,
"Любов се казваше за мен преди!
Мразя я, защото вече ме уби!
Но знаеш ли(?), Обичам я, защото с тебе ме дари!".

© Лия Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??