2.12.2007 г., 17:11 ч.

Любовна изповед 

  Поезия » Любовна
3496 0 7
Желая те! Не чуваш ли?
От теб нуждая се!
Липсваш ми! Разбра ли ме?
До мен да си, мечтая си!
Искам те! Нощта самотна е!
Разбираш ли?
Сънувам те! Усещаш ли?
Как докосвам те, мечтаеш ли?
Обичам те! За теб умирам всеки ден,
а всеки ден умира с мисълта за теб!
Мразя я! "Кого?" - ще кажеш ти.
"Мразя я!" - ще ти отвърна аз,
"Любов се казваше за мен преди!
Мразя я, защото вече ме уби!
Но знаеш ли(?), Обичам я, защото с тебе ме дари!".

© Лия Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??