Искам да бъда любовна магия,
която живее у теб -
ти да си музата моя, любима,
а аз да съм твоят поет!
Лъжа те, дупето твое желая,
паркирай го, моля, пред мен!
Пламенна обич на него ще давам
във всеки възможен момент.
28.04.2013
© Еректий Фалос Todos los derechos reservados