Магия омайна
с отвара приготви
смеси със сълзи топли
и бързо поднеси:
един стрък усмивка,
щипка омая,
късче сърце,
грам душа накрая.
Забъркай я с чар,
сексапил, доброта
дай я на залез,
на плаж до брега!
Любовното ми биле
умът ти завъртя,
аз в нощ безлунна
заклинания шептя:
"Обичай ме навеки,
люби ме до забрава,
след толкова несрети
щастлив ще те направя...."
Отварата прониква
до всички ти сетива
поглъща скръб и ревност,
разпалва... Любовта!
© Nina Toshich Todos los derechos reservados