18 jun 2008, 11:00

Любовна песен за С... 

  Poesía
517 0 4
 

Днес не е този ден... не е моментът... не,

и най-добре ме изхвърли с боклука... пред вратата.

Ще остана тук... на плочките ми е добре -

имам слънце, имам хора, и вятъра на свободата...

 

Недей да стреляш - в пистолета има чувства,

не казвай, че не те предупредих... днес не е този ден...

Мълчи... простреля ме напусто,

а пистолетът - не е зареден... за мен...

 

Моля те... да ме заключиш  с котката навън -

всичко е наред... всичко е наред или не е...

Любовното убийство ще приключи моя сън.

От вината си ще бързаш да избягаш, а къде?

 

Изхвърли ме с боклука, но не пред вас, наблизо,

ще умираме от любов с котката, двете или не...

Най-добре се заключи: обратно да не влизам,

ще спя на плочките...  и все едно къде...

 

 

© Евкалипт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??