Днес не е този ден... не е моментът... не,
и най-добре ме изхвърли с боклука... пред вратата.
Ще остана тук... на плочките ми е добре -
имам слънце, имам хора, и вятъра на свободата...
Недей да стреляш - в пистолета има чувства,
не казвай, че не те предупредих... днес не е този ден...
Мълчи... простреля ме напусто,
а пистолетът - не е зареден... за мен...
Моля те... да ме заключиш с котката навън -
всичко е наред... всичко е наред или не е...
Любовното убийство ще приключи моя сън.
От вината си ще бързаш да избягаш, а къде?
Изхвърли ме с боклука, но не пред вас, наблизо,
ще умираме от любов с котката, двете или не...
Най-добре се заключи: обратно да не влизам,
ще спя на плочките... и все едно къде...
© Евкалипт Все права защищены
докосва този стих...магнетично...с обич за теб.