17 may 2009, 9:05

Любовна пунктуация 

  Poesía » De humor
1708 0 35

 

Помислих, че за теб съм точка,

но май била съм запетая.

Съдбата даде ни отсрочка -

причините не ще узнаем...

 

А въпросителните знаци

се спъваха в ненужни скоби.

В кавички пращахме сигнали,

редувайки леда със огън...

 

И както криех се в тирето,

ти взе, че лъвски го прескочи.

В прегръдката ти жадна вече

ще бъда дълго многоточие.........

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??