Спомените леят се студено,
сред залеза любовен - тича
и стене в мен духът усамотено,
но сърцето - продължава да обича,
нищо, че от болка е ранено...
Любовен път сред тежката съдба,
над един забравен мост - тъгуват
наранени две сърца в самота,
разделени от познат, но намразен гост,
колко е тежка само любовта.
© Иван Бодуров Todos los derechos reservados