19.04.2018 г., 1:07 ч.

Тежка любов 

  Поезия » Любовна
317 3 0

Спомените леят се студено, 

сред залеза любовен - тича

и стене в мен духът усамотено, 

но сърцето - продължава да обича, 

нищо, че от болка е ранено... 

 

Любовен път сред тежката съдба, 

над един забравен мост - тъгуват

наранени две сърца в самота, 

разделени от познат, но намразен гост, 

колко е тежка само любовта. 

 

 

© Иван Бодуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??