В прегръдка нежна, страстна
те понесох в страстния
ритъм на тангото...
Опуснала ти леко
своята глава на раменете
мои мъжки.
В любовна симфония отнесени.
С две напред, една назад.
Вплетени тела танцуваме
танца на любовта.
В любовната симфония на нощта.
В прегръдка, нежна - страстна.
Танцуваме танца на любовта.
© Христо Ангелов Todos los derechos reservados