6 июн. 2009 г., 01:18

Любовна симфония 

  Поэзия
945 0 1

 

 

В прегръдка нежна, страстна

те понесох в страстния

ритъм на тангото...

Опуснала ти леко

своята глава на раменете

мои мъжки.

 

В любовна симфония отнесени.

С две напред, една  назад.

Вплетени тела танцуваме

танца на любовта.

 

В любовната симфония на нощта.

В прегръдка, нежна - страстна.

Танцуваме танца на любовта.  

© Христо Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??