23 nov 2024, 14:04

Любовна стихия 

  Poesía » De amor
34 1 0

Ах ,жарка ,бурна ,подклаждаща огъни любов .

Изпей ми стих с думи опустошаващи и изблици нестихващи .

Докосни парещите ми длани ,жадни за поривния ти полъх .

 

Обладай всяко кътче от душата ми .

Разкрий ми колко си необятна и непонятна.

Носиш се като вятър по света

и разлистваш лист по лист живота на всеки .

 

Внасяш обаяние ,чар ,радост и милост .

Ах ,любов необятна бъди бурята в сърцето ми,

Огъня в нозете ми ,кръвта във вените ми .

Вземи ме в света на тайното ,неполасканото и непоисканото .

Бъди моя сянка 

© Elena Bozhinova Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Нека любов в деня ни да има, нищо че чука на прага ни зима »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??