5 ago 2011, 10:44

Любовни лабиринти 

  Poesía » Versos blancos
443 0 0

Два самолета в небето.

Чертаят любовен лабиринт.

Разчертават облаците.

Влюбването и разчертаването -

като разминаването...

Аз и ти - полюсите на небето и Земята.

Пулсиращи звезди.

Два самолета - аз и ти.

Чертаят линии и се сливат с хоризонта.

Два самолета изгубени -

някъде в края на пътя.

Разчертават небето.

Оставят червени следи.

Дали размениха сърцата си?

Два самолета - аз и ти...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??