10 mar 2009, 13:51

Любовницата... 

  Poesía » De amor
875 0 1



Аз съм Другата. И бялата...
Аз съм жената на нощта...
Аз съм малката и святата...
Аз съм вечната ти самота...

 


Ще те целуна и ще затрепериш...
мойта болка теб ще заплени...
И ще видиш и ще мериш
мечтите свои замръзнали...



Ти забрави моята усмивка...
ти забрави моите очи...
ти забрави любовта - въздишка....
Ти забрави, а само мене боли!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовницата не трябва ли вечно да е лошата?! Тя е тази фаталната жена, която не търси любов, а забавление и само това, но стихото ми хареса! УСМИВКИ, Надя!!!
Propuestas
: ??:??