9 ago 2011, 10:53

Любовният извор 

  Poesía » De amor
651 0 2

Искам нощем до мен да заспиш.

Сутрин с усмивка до мен да се будиш.      

Живота нека заедно да изживеем. 

Щастливи заедно ще пеем.              

Към извора любовен ще вървим. 

Стъпка по стъпка извора ще стигнем.                

Изморени от път, до брега ще коленичим. 

Жадни от извора любовен вода да пием.                                                                          

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??