Като те видя става ми любовно.
Любовно - даже много влюбено!
Усмихвам се, готова да те следвам
и в мене закипява лудото!
Като те видя будиш в мене другата.
Онази по-добрата - оптимистката.
Разцъфвам и ми става пролетно,
изглежда ти за мен си чудото!
Като те видя в мен царуват чувствата.
Любовта, там с нейните приятелки.
Обичам те и всичко виждам хубаво,
видя ли те и погребвам другото!
© Наталия Todos los derechos reservados
Бравуст от мен!