30.10.2008 г., 0:34 ч.

Любовно 

  Поезия » Любовна
807 0 9

Като те видя става ми любовно.

Любовно - даже много влюбено!

Усмихвам се, готова да те следвам

и в мене закипява лудото!

 

Като те видя будиш в мене другата.

Онази по-добрата - оптимистката.

Разцъфвам и ми става пролетно,

изглежда ти за мен си чудото!

 

Като те видя в мен царуват чувствата.

Любовта, там с нейните приятелки.

Обичам те и всичко виждам хубаво,

видя ли те и погребвам другото!

 

© Наталия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??