30 окт. 2008 г., 00:34

Любовно 

  Поэзия » Любовная
893 0 9

Като те видя става ми любовно.

Любовно - даже много влюбено!

Усмихвам се, готова да те следвам

и в мене закипява лудото!

 

Като те видя будиш в мене другата.

Онази по-добрата - оптимистката.

Разцъфвам и ми става пролетно,

изглежда ти за мен си чудото!

 

Като те видя в мен царуват чувствата.

Любовта, там с нейните приятелки.

Обичам те и всичко виждам хубаво,

видя ли те и погребвам другото!

 

© Наталия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??