Под синьото небе, любима,
с красиви думи те заливам.
В очите ми искрици има,
в сърцето нежно ти се сливам.
И е приятно да открием,
че слънцето за нас наднича.
И няма смисъл да се крием:
със този стих ще те закича!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Радвам се, че харесвате! Поздрави от мен и хубав ден!