Oct 15, 2017, 1:48 PM

Любовно 

  Poetry » Love
309 0 7

Под синьото небе, любима,

с красиви думи те заливам.

В очите ми искрици има,

в сърцето нежно ти се сливам.

 

И е приятно да открием,

че слънцето за нас наднича.

И няма смисъл да се крием:

със този стих ще те закича!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??