20 oct 2008, 0:32

Любовно 

  Poesía » De amor
942 0 14

 

По морски вълнуваща,

по детски чаровна,

ураганно нестихваща,

звездно съдбовна.

Пясъчно хрупкава,

пламенно жарка,

плюшено ласкава,

слънчево ярка.

Сладко тръпчива,

подкупващо истинска,

самодивски жива,

безкрайно космическа.

Изцяло отдадена,

туптящо изгаряща,

за двама създадена -

ЛЮБОВТА ни пулсираща!

© Биляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??