Любовно желание
Влюбен съм в теб от пети до уши,
от душа до плат ...
докосвам и галя твоята душа с моите думи прекрасни,
целувам и галя твоето тяло - красиво и нежно,
не питам така ли, а чуствам как,
как да те правя щастлива,
сънувам, че цвете си ти - божествено омайно,
не мога и не искам да спра да те желая...
© Лъв Todos los derechos reservados