Nov 6, 2009, 8:47 PM

Любовно желание 

  Poetry » Love
770 0 1

Любовно желание



 Влюбен съм в теб от пети до уши,
 от душа до плат ...
 докосвам и галя твоята душа с моите думи прекрасни,
 целувам и галя твоето тяло - красиво и нежно,
 не питам така ли, а чуствам как,
 как да те правя щастлива,
 сънувам, че цвете си ти - божествено омайно,
 не мога и не искам да спра да те желая...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • верно, че влюбеният говори на един дъх, но текстът май е редно да не бъде просто дълго изречение.
Random works
: ??:??