2 dic 2011, 6:28

Любовно краткостишие 

  Poesía » De amor
723 1 11

 

 

 

 

 

Ти си моята муза, уморена до втръсване,
ти си моят вечен риторичен въпрос,
ти си моето сладко и нямо присъствие,
но те обичам дори когато си лош!

 

© Жулиета Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??