2.12.2011 г., 6:28 ч.

Любовно краткостишие 

  Поезия » Любовна
688 1 11

 

 

 

 

 

Ти си моята муза, уморена до втръсване,
ти си моят вечен риторичен въпрос,
ти си моето сладко и нямо присъствие,
но те обичам дори когато си лош!

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??