23 ene 2011, 18:35

Любовно лято 

  Poesía » De amor
657 0 2

Искам да ти нарисувам лято,

защото тази зима някак ме убива.

И в онези топли дни на луда страст

как луната нежно ни завива.

 

Представи си, че е сладко лято

и вълните гъделичкат ни нозете.

Цветя как вплиташ в косите ми,

а аз целувам ти ръцете.

 

Спомням си как беше лято

и взаимно будехме се със целувки.

Отлетя тоз приказен сън

на нежност, страст, милувки.

 

И пак ще бъде утре лято -

очаквано, красиво и любовно.

Да бъда с теб изгарям.

Ах, ти на зимата си мойто лято. . .

 

© Веселина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??