1 feb 2019, 8:31

Любовно посвещение 

  Poesía » De amor
561 5 6

Прощавай, че харесвам само него,

дори на външност не е Аполон.

Ала във вярност му се врекох.

Улавя всеки тъжен полутон.

 

Прощавай, но не искам да излъжа!

Не е светец, но свестен е поне!

Не мисля, че със нещо ми е длъжен!

Но... знаеш ли? Понесъл ме е на ръце!

 

Прощавай, но самата истина узна!

И той не е безгрешен като всеки!

Но моето сърце го разпозна

като любящ и затова обичам го 

навеки!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??