13 nov 2018, 22:54

Любовно признание 

  Poesía » De amor
694 0 1

Когато звездите в нощта заблестят,

с луната когато започнат да греят,

тогава сърцата най-силно туптят,

душите тогава най-живи живеят.

 

Защото нощта е вълшебница - фея,

размахала пръчица - ярка звезда,

обичам те, мила, за тебе живея,

тъй както живее една любовта.

 

 

 

 

 

 

© Иван Бодуров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??