Nov 13, 2018, 10:54 PM

Любовно признание 

  Poetry » Love
680 0 1

Когато звездите в нощта заблестят,

с луната когато започнат да греят,

тогава сърцата най-силно туптят,

душите тогава най-живи живеят.

 

Защото нощта е вълшебница - фея,

размахала пръчица - ярка звезда,

обичам те, мила, за тебе живея,

тъй както живее една любовта.

 

 

 

 

 

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??